четвер, 13 березня 2014 р.

Вітаємо переможців брейн-рингу „Стежками Шевченкової долі“!!!

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам'ятає і шанує людство. У перші березневі дні ми згадуємо великого сина нашого народу - Тараса Шевченка. 200 років минуло з дня народження поета, проте і нині живе під сонцем України Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі.










         12 березня у святковій залі Білоцерківської загальноосвітньої школи    І-ІІІ ступенів № 6 зібралися школярі та члени клубу „Сузір’я“ Академії пенсіонерів, щоб не лише  вшанувати пам’ять про великого сина українського народу — Т.Г.Шевченка, відчути, як через його твори проходить любов до України, народу, рідної мови, а й перевірити, наскільки ми обізнані на житті і творчості поета. Пам’яті Великого Кобзаря і був присвячений брейн-ринг „Стежками Шевченкової долі“, який пройшов у рамках проекту „Єднання поколінь“.
         Свято відвідали гості: Голова Благодійного фонду імені Костянтина Єфименка Олена Дмитрівна Ткач, куратор клубу „Сузір’я“ Академії пенсіонерів Дорош Євгеній Миколайович, директор БЗШ І-ІІІ ступенів № 6 Верис Ніна Василівна, а також учні школи та академісти клубу „Сузір’я“.
         „Боротьба“ між командами була напруженою до останнього туру. Компетентним журі, до складу якого ввійшли Олена Дмитрівна Ткач, Голова Благодійного фонду ім. Костянтина Єфименка, Олена Володимирівна Тимошенко, заступник директора з навчально-виховної роботи БЗШ І-ІІІ ступенів № 6, Тетяна Вікторівна Омельченко, учитель української мови і літератури та художньої культури, було присуджено перше місце команді членів Академії пенсіонерів „Сузір’я“ (керівник Дорош Є.М.), а гран-прі завоювала команда старшокласників „Шкільна родина“ (керівник КравченкоЛ.А.). Не залишилися осторонь і юні глядачі, які стали активними учасниками конкурсу для вболівальників. Усіх конкурсантів брейн-рингу та найактивніших уболівальників нагороджено цінними подарунками.
Організаторами даного заходу є вчитель української мови і літератури Шевчук Тетяна Василівна та Голова Благодійного фонду ім. Костянтина Єфименка Олена Дмитрівна Ткач.

Щиро дякуємо школярам, членам Академії пенсіонерів „Сузір’я“, Благодійному фонду ім. К.Єфименка, адміністрації БЗШ І-ІІІ ст. № 6 та гостям заходу!

Немає коментарів:

Дописати коментар